Gratis verzending vanaf €500,- | 30 dagen bedenktijd
Bekend van alternatetext

Trees For All


Plant nu een boom voor later

Bomen zijn essentieel voor onze hoogwaardige producten maar natuurlijk ook van levensbelang voor een gezond klimaat. Jaarlijks verdwijnen er netto 10 miljard bomen. Help de wereldwijde ontbossing te stoppen en plant een boom via Trees for All.

1-2-Tree: plant jaarlijks 2 bomen

Met het 1-2-Tree programma van Trees for All kun jij heel eenvoudig het verschil maken. Als iedere wereldburger elk jaar twee bomen plant, stoppen we niet alleen het jaarlijkse nettoverlies van bomen, maar keren we het proces om. Trees For All plant bomen in Nederland en via hun buitenlandse bosprojecten. Lever daarom vandaag nog een bijdrage aan de wereld van morgen en plant 2 bomen!

Bosprojecten in Nederland en het buitenland

We hebben allemaal te maken met de gevolgen van de wereldwijde ontbossing en klimaatverandering. Daarom pakt Trees for All het bij het probleem dichtbij huis aan, maar ook verder weg. In Nederland helpen ze met het herstel van bos en de vergroening van ons land door uitbreiding van het bosareaal. In ontwikkelingslanden als Oeganda, Bolivia en Costa Rica herstellen zij tropische bossen en planten zij nieuw bos aan. Bij hun internationale projecten werken ze altijd samen met de lokale bevolking. Zo bieden ze deze mensen een duurzaam alternatief om in hun levensonderhoud te voorzien.

Een eigen bedrijfsbos

Het is onze droom om uiteindelijk bedrijfsbospartner van Trees for All te worden waarbij wij een bos planten van minimaal 10.000 bomen. Tot die tijd kun je zelf heel makkelijk rechtstreeks een donatie overmaken naar Trees for All via onderstaande knop.
Zo lever je als individu een tastbare bijdrage aan de wereld van morgen!
 
Trees for All 
Plant een boom

Naar wat ben je opzoek?

Mijn winkelwagen