Altijd gratis levering en 30 dagen bedenktijd

Veelgestelde vragen

We geven graag antwoord op je meest gestelde vragen.

Kan ik ook achteraf betalen?

Wij faciliteren Klarna afterpay waardoor achteraf betalen mogelijk is.

Is de kleur van het product exact hetzelfde als het geleverde product?

Bij producten kan een kleine afwijking ontstaan. Er wordt gewerkt met natuurlijk producten waardoor exact hetzelfde nooit mogelijk is. Dit zorgt er echter wel voor dat je altijd een uniek meubelstuk in huis hebt.

Hoe weet ik of het product in mijn huidige interieur past?

Maak gebruik van Augmented Reality via de live preview op de productpagina. Upload een foto van jouw eigen interieur en zie of de stijl en kleur matchen. Zo kun je je veel makkelijker visualiseren of het gewenste meubelstuk bij jouw interieur past.

Wat als mijn meubelstuk wordt geleverd met schade?

Wij gaan er natuurlijk vanuit dat onze meubels ongeschonden bij jou thuis aankomen. Indien jouw visgraat meubelstuk met een defect bij jou thuis wordt afgeleverd, zorgen wij ervoor dat dat er een bekwame vakman langs komt om de schade te repareren of bezorgen wij een volledig nieuw meubelstuk.

Wie verzorgt de levering?

Wij werken samen met verschillende vervoerders zoals: PostNL, DHL, DPD en lokale vervoerders.

Hoe zit het met de garantie op mijn meubels?

Op alle meubels geld een garantie van twee jaar op de kwaliteit van de artikelen. Schade opgelopen door middel van opzet wordt niet vergoed.

Wat als ik niet tevreden ben?

Niet helemaal tevreden over je aankoop? Geen probleem! Wij komen het meubelstuk tot 14 dagen na levering bij jou thuis ophalen. Zo heb je zelf geen gedoe met het verzenden.

Moet ik verzendkosten betalen?

Alle bestellingen binnen Nederland en België worden gratis en verzekerd verstuurd door één van onze vertrouwde koeriers (PostNL, DHL, UPS of een lokale partij).

Wat is de levertijd?

In de meeste gevallen bezorgen wij onze producten binnen een week na bestelling. Wij zullen na de plaatsing van de bestelling telefonisch contact opnemen om een bezorgmoment af te stemmen zodat jij sowieso thuis bent om je visgraat meubelstuk te ontvangen.

Naar wat ben je opzoek?

Mijn winkelwagen