Gratis verzending vanaf €500,- | 30 dagen bedenktijd
Bekend van alternatetext

Retourbeleid

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Dit geldt alleen indien het artikel in nieuwstaat verkeerd en u de originele doos inclusief beschermingsmateriaal mee terugstuurt. Ga daarom voorzichtig op met het uitpakken van het artikel. U krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd wanneer wij het geretourneerde arikel hebben ontvangen. De verantwoordelijkheid om het product terug te sturen ligt bij de koper. Wij adviseren voor een frictieloze retourzending gebruik te maken van: brenger.nl. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@visgraatmeubilair.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Producten die voldoen aan een of meer van de volgende punten kunnen niet geretourneerd worden:

 

a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument; Op maat gemaakt
c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
e. die snel kunnen bederven of verouderen;
f. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
g. voor losse kranten en tijdschriften;
h. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Op maat gemaakte tafels Visgraatmeubilair

  1. Het merendeel van de door visgraatmeubilair huismerk vervaardigde en/of geleverde goederen betreft maatwerk en is niet geprefabriceerd, waaronder in ieder geval begrepen goederen die door visgraatmeubilair worden vervaardigd uit hout en metaal. In deze bedoelt men alle artikelen die in de fabriek van onze leverancier vervaardigd worden. Dit gaat om alle tafels, salontafels, kasten, tv-meubels en wandplanken op maat. Ook indien sprake is van een overeenkomst op afstand of een overeenkomst buiten de verkoopruimte tussen visgraatmeubilair en een consument, heeft de consument geen recht op ontbinding van de overeenkomst, omdat de producten worden vervaardigd en geleverd volgens de specificaties van de consument en/of worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument.
  2. Indien de afnemer de overeenkomst wil beëindigingen zonder dat er sprake is van een tekortkoming en visgraatmeubilair hiermee instemt, kan de overeenkomst met wederzijds goedvinden worden beëindigd. Visgraatmeubilair heeft in dat geval recht op vergoeding van schade, zowel geleden verlies als gederfde winst. De hoogte van de door de afnemer verschuldigde schadevergoeding wordt begroot en vastgesteld door visgraatmeubilair.
  3. Indien voor of tijdens de uitvoering van de overeenkomst blijkt dat (verdere) uitvoering der overeenkomst voor visgraatmeubilair niet mogelijk is als gevolg van overmacht, heeft visgraatmeubilair het recht, zonder alsdan tot enige schadevergoeding gehouden te zijn, de uitvoering van de overeenkomst op te schorten, dan wel de overeenkomst te ontbinden. Dat neemt niet weg dat partijen in dat geval over en weer voorstellen kunnen doen om de overeenkomst zodanig te wijzigen dat juiste en volledige nakoming wel mogelijk is.
  4. Indien de afnemer in staat van faillissement wordt verklaard, indien hij surséance van betaling aanvraagt, of indien beslag wordt gelegd op een deel van zijn vermogen, is visgraatmeubilair gerechtigd de overeenkomst te ontbinden.

Niet accepteren van bestelling

Wij werken samen met verschillende vervoerders zoals: PostNL, DHL, DPD en lokale vervoerders. Er wordt geleverd tot aan de voordeur op de begane grond. De vervoerder is niet verplicht het meubelstuk naar binnen te tillen vanwege de COVID maatregelen die vanuit de overheid zijn opgesteld. Het niet naar binnen tillen is dan ook geen valide reden voor kosteloze retournering. Indien je de bestelling niet accepteert brengen wij €100,- in rekening.

Garantie

Garanties worden bij ieder product afzonderlijk vermeld. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u voor meer informatie gerust contact met ons opnemen.

  

Identiteit ondernemer 

Visgraat Meubilair VOF;
Rosenholm 129, 2133 EH Hoofddorp Nederland (Geen bezoekadres);
Telefoonnummer: +3185 130 0008;
E-mailadres: info@visgraatmeubilair.nl;
KvK-nummer: 85346896;
Btw-identificatienummer: NL863593458B01;

Naar wat ben je opzoek?

Mijn winkelwagen