Gratis verzending vanaf €500,- | 30 dagen bedenktijd
Bekend van alternatetext

Welk soort TV meubel past mooi in jouw interieur?

Welk soort TV meubel past mooi in jouw interieur?

Hoe geef jij je tv een goede (en mooie) plek in de huiskamer?  Omdat je al gauw naar de tv kijkt is het tvmeubel een meubelstuk waar je indirect vaak naar zal kijken. Het tv meubel is dan ook erg bepalend voor de stijl van de woonkamer. Hieronder hebben wij verschillende stijlen op een rij gezet waardoor je wellicht wel geïnspireerd raakt. Welke stijl past het beste bij jou?

TV meubel kiezen

Meten is weten. Het is onwijs belangrijk dat je allereerst precies weet hoeveel ruimte het meubelstuk mag innemen zodat je de ruimte in je woonkamer nog steeds optimaal kan gebruiken. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten dat jouw tv qua breedte goed op het meubelstuk past en je rekening houd met de spullen die je in het tv meubel wilt opbergen. Tv meubels zijn er in diverse maten, soorten en stijlen. Daarom is er voor iedereen een gepaste tv meubel die goed tot z’n recht zal komen.

Stoer industrieel interieur

Wanneer je een industrieel interieur hebt is een tv meubel met duidelijke metalen accenten de perfecte match. Het mooie contrast tussen metaal en hout zal het industriële effect versterken. In onze Accent collectie van Livingfurn zie je verschillende mogelijkheden.
Landelijk modern interieur

Het landelijk moderne interieur biedt een mooi contrast op het industriële interieur. Waar industrieel strak en stoer is, is het landelijke interieur zacht en warm. Dit komt met name omdat er geen gebruik wordt gemaakt van opvallende en contrasterende metalen details. In een landelijk interieur komen vaak houten meubels terug die een natuurlijke warme sfeer nalaten. Omdat hout (letterlijk) van nature een natuurlijke uitstraling heeft, brengt het de ruimte tot leven. Geef je huis een knus gevoel met een tv meubel uit de oxford collectie van HSM.

 

Zwart visgraat TV meubel

Wanneer je je woonkamer aanvult met een zwart tv meubel, zullen andere items veranderen in imposante eye-catchers die echt de aandacht zullen vragen. Door het zwart zullen andere kleuren in de woonkamer meer opvallen waardoor deze stijl veel luxe uitstraalt. Bekijk de tvmeubels uit de New York collectie van Starfurn.

 

Naar wat ben je opzoek?

Mijn winkelwagen